21.levicový ples – marcipánový

Únor bílý – pole sílí, tak zní pranostika pro tento měsíc. I my jsme v tomto únorovém čase vrcholící schůzové smršti opět posílili. Na 150 účastníků 21.levicového plesu mělo možnost se nabudit optimismem, dobrou náladou, odhodláním a chutí do dalších dnů. Prostory DK Slavie v pátek 17.2.2012 se naplnili tanečními páry všech generací, kteří především se chtěli bavit. Dle úrovně příjemné atmosféry se to podařilo. Pod taktovkou moderátora plesu Vratislava Měchury po uvodním zahájení Vojtěchem Filipem vystoupila se svým tancem Lucka Počtová mimochodem krajská zastrupitelka. Tímto okamžikem ples nabral kýžené tempo se všemi očekávanými zastávkami. Moderátorovi byla po celý večer nápomocna strakonická hudební skupina Cross. Tradiční květina pro každou ženu při přívítání přispěla k vytvoření sváteční nálady hned úvodem. Květina slušela nejen věkem starším tanečnicím, ale uspěla i u zastupitelek mladé generace, kterých tentoktráte nebylo málo. Právě zapojení levicového klubu mladých 1.máj bylo dalším oživením tohoto plesu. Vážení pořadatelé, organizátoři, hosté, hosté z Lince, sponzoři, návštěvníci – velké poděkování.
Na závěr – co chybělo? Mýdlo. Mýdlo na tanečním parketu, aby to tanečním párům lépe klouzalo. Bohužel byli moc pevní v kranflecích, možná symbolické. Být pevný v kranflecích v podzimních volbách, po celý tento perný rok bude nutné. A mýdlo,to se také využije na mytí hlav našich politických protivníků.

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.