Mladí z českobudějovicka uspořádali besedu se soudruhem Filipem

Mladí z českobudějovicka uspořádali besedu se
soudruhem Filipem

Mladí členové a sympatizanti KSČM se v pondělí odpoledne sešli na schůzce se soudruhem Filipem, aby společně diskutovali nad otázkami uplatnění potenciálu mladých členů ve stranické činnosti, dalšího směřování činnosti strany směrem k mladým lidem a prezentovali činnost klubu 1. máje.
Přes dvě hodiny trvající diskuze byla opravdovým přínosem pro každého z klubu. Dozvěděli jsme se mnoho užitečných rad pro politickou práci, jak můžeme ve svých základních organizacích přispět k hladkému chodu stranických buněk a samozřejmě jsme se zeptali na některé podrobnosti z celostátního působení strany.
Velice si vážíme, že si s. Filip našel ve svém nabitém programu čas a jsem přesvědčen, že nově získané informace využijeme pro zintenzivnění práce s mladými členy a sympatizanty strany.

Jan Pikous

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Klub 1. máje. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u Mladí z českobudějovicka uspořádali besedu se soudruhem Filipem

1. Odpověď napsal:

Tolik akcí máte vážení přátelé,ale fotografií na těchto Wb tak málo.Vtvořte si orgán,např.redakční radu a pište foťte i sem.Jsou tací,kteří na fb nejdou – prosím za ty starší.Díky