Týden v 10 větách – Plácido Domingo a Jižní Čechy

Plácido Domingo v Krumlově je jistě kulturní událost roku nejen v jižních Čechách. Skvělý výkon se stal pro mnohé diváky životní událostí na kterou se nezapomíná. Celý hudební festival v Krumlově, do jisté míry konkurence otáčivému divadlu, je jistě přínosem do turistické nabídky našeho regionu. Přesto červíček pracuje. Co je pro mne, nás, důležitější, Plácido v Krumlově nebo obchvat Lišova nebo dálnice do Prahy. Kalouse bechyňského nemám rád, ale jeho teorie státní rozpočet – rodinný rozpočet má svoji logiku. A hlavně v době, když je kasa prázdná. Všechny vize finanční spoluúčasti, žebrání o evropské peníze jsou v šeru, a dokončení dálnice v nedohlednu. Kdy konečně všem představitelům kraje včetně našich dojde, že se musíme postarat sami a konečně rozhodnout co je zásadnější. Jít na Plácida, Destinovou, jazz na náměstí v zablácených polobotkách také není to pravé ořechové.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.