Setkání v Trocnově

V sobotu 9.července 2011 pokračoval levicový klub mladých 1.máje ve své činnosti. Účastí na setkání Klubu českého pohraničí jsme chtěli podpořit myšlenku národní hrdosti a lásky k rodné vlasti. Setkání se konalo v historickém areálu rodiště Jana Žižky v Trocnově. Byla to další příležitost potkat se s přáteli z Welsu z Horního Rakouska. V krásném prostředí areálu jsme se společně postavili na obranu uchování národní identity před negativní globalizací. Setkání jsme využili k přátelskému jednání o dalších společných akcích jak v druhé polovině tohoto roku tak i v roce 2012. Bohatý program a příjemná nálada přispěli k další úspěšné akci klubu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Klub 1. máje. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.