KČP v Trocnově

Tradičně na začátku léta v sobotu 9. července 2011 se uskutečnilo setkání Klubu českého pohraničí Jihočeského kraje, kde jsme si připomněli 60.výročí přijetí zákona o ochraně státních hranic. Setkání se konalo v historickém areálu rodiště Jana Žižky v Trocnově. Po oficiální části, které se zúčastnil s. Filip, hosté ze Slovenska a Horního Rakouska a které součástí byla dekorace vlajek Klubu českého pohraničí stuhami Jihočeské krajské rady KSČM následovala družná zábava. V krásném prostředí přírodního areálu byla příležitost k přátelským setkáním , jednáním a i vzpomínkám. Areál zaplněný účastníky všech věkových kategorií přesvědčil, že o myšlenku českého vlastenectví je nutno stále usilovat.

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.