Týden v 10 větách – Zámek a podzámčí

Zámek a podzámčí

Prohlíželi jste tento týden plakátovací plochy. Všimli jste co je pořadatelů oslav mezinárodního dne dětí. Pomalu se o děti perou. To je dobře, alespoň jeden svátek, který nedostal nálepku komunistický. Hlavně, že je o koho se prát a neřešme co bude dál. Ještě, že husákovo děti odolávají vládní kapitalistické garnituře a mají snahu mít potomky. A další kapitalistická mazanost řešení problému. Z pracovnic z firem s odborovou organizací uděláme v nouzi chůvy. Že nemáme školky, nevadí, máme profesionální chůvy. A až nebudou děti, a bude dost školek, pošleme chůvy k vodě. A nebo ne, chůvy budou chovat bohatým a školky socky. Jen ať si špunti zvykají na zámek a podzámčí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.