Stávka

Železničáři a kováci uspořádali v Českých Budějovicích demonstraci proti NEČASU pořádaném naší vládou. Dopraváci z MHD se zapojili jen symbolicky a vozy označili nápisem „Stávka“. Asi nenašli dost podpory mezi sociálně demokratickými radním, tak jako i v dalším městech jako např. Jihlava, Ústí nad Labem, Liberec, Pardubice, … Průvod městem s asi 300 účastníky trval přes 1 hodinu a nechal o sobě hodně hlasitě slyšet. Začátek byl u Metropolu a prošel přes náměstí a okolo nádraží. Mezi účastníky byla i řada našich členů. Na závěr k přítomným promluvil u krajského úřadu hejtman Zimola.

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Zpravodajství, České Budějovice. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.