1. máj

1.máj, to je ten den, který má náš klub ve svém názvu. Nešlo ho tedy prožít jinak než aktivně. Začali jsme ráno ve Strakonicích na 1. máji organizovaném KSČM. Zde jsme se nejen pobavili, ale i pomohli organizátorům zabavit děti na připraveném bohatém programu, okořeněném spoustou drobných cen. Největší odměnou pro nás byl radostný dětský úsměv.

Naši pozornost upoutalo i šest informačních tabulí se zajímavým obsahem.

Následoval 1. máj v Českých Budějovicích, oproti minulému roku jsme zaznamenali i větší účast čítající 250 osob. Velkým tahákem byla přítomnost Vladimíra Remka – poslance Evropského parlamentu a prvního československého kosmonauta. Hlavní projev přednesl s. Filip v kterém reagoval především na poslední události ve společnosti.

Tak jako každý rok nemohlo chybět prvomájové setkání u Bagru. Popilo se, pokecalo, zahrál se petanq i na hod palcátem levou rukou došlo. Než se kdo nadál byl tu nedělní podvečer, čas se rozloučit.

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Klub 1. máje, Novinky, České Budějovice se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.