Obsah smlouvy z Hradu odhalen

Jeden den stačil na zjištění obsahu super tajné smlouvy představitelů koaličních stran s prezidentem.

Každý z účastníků byl na nejbližší měsíce zaúkolován a kontrolou plnění byl pověřen sám prezident. Hlavním cílem je zabránit dalším aférám kolem korupčního jednání zejména na ministerstvech. Samozřejmě se vyskytl určitý handl, ale bez toho to v naší zemi snad ani nejde. Nikdo nikomu nic nedá zadarmo, vždy je něco za něco. O co tedy jde konkrétně.

l. Úkoly pro všechny tři koaliční strany:

- přijmout účinná opatření, která by zabránila jakémukoliv odhalení možné korupce.

- ministři jmenují své poradce určené pro špinavou práci svými náměstky, aby zlegalizovali jejich činnost, jako je například obsazování míst rozhodujících státních úředníků.

- koaliční politické strany mohou v rámci »loupeží za bílého dne« okrást státní kasu do určené, předem dohodnuté výše. Tím se zabrání možnosti nelegální korupce. Výši lupu určit dle volebních výsledků takto: ODS – 500 milionů, TOP 09 – 387 milionů, VV – 226 milionů.

- vyměnit všechny ministry, u kterých není záruka plnění výše uvedených opatření.

2. Úkol pro ODS:

- pro udržení vlády boje proti korupci, plné čestných ministrů a jejich podřízených, netrvat na změně vedení ministerstva vnitra v případě nucené rezignace policejního prezidenta.

3. Úkol pro TOP 09:

- připravit opatření k dalšímu oškubání nejpotřebnějších občanů s cílem nahradit ve státním rozpočtu ztrátu 1113 milionů, ukradenou vládními stranami.

4. Úkol pro VV:

- v zájmu udržení vládní koalice zapomenout na jediný předvolební tahák – boj proti korupci – a jako jeden muž hlasovat proti návrhu ČSSD na odvolání vlády.

5. Úkol pro prezidenta:

- s okamžitou platností začít jmenovat nové soudce, ochotné soudit všechny korupčníky a úplatkáře nejméně deset let a tím zdůvodňovat vynášení výhradně podmíněných trestů s nějakou zanedbatelnou pokutou.

Super tajnou ústní smlouvu mám potvrzenou ze dvou nezávislých zdrojů, které, na rozdíl od mnohých novinářů, mohu uvést. Jednalo se o tiskovou konferenci štamgastů restaurace Národní dům a neformální diskusi v Labuti. Přesto připouštím, že obsah smlouvy může být v některých detailech nepřesný, popřípadě úplně jiný. Pokud ji však naši zástupci, tedy zástupci občanů, nezveřejní, měli bychom počítat i s výše uvedeným obsahem smlouvy.

27. 12. 2010Bedřich CHASÁK

Příspěvek byl publikován v rubrice Zpravodajství. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.